Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Ψεύτες & Υποκριτές!

 

Ψεύτες & Υποκριτές! 

Το προεδρείο της νέας αυταρχικής πορείας του ΣΣΕΜ, απέδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο την ευαισθησία του για για το διάλογο, τη δημοκρατία και τη συμμετοχή, που περικλείεται στα δόγματα: Αποφασίζουμε και Διατάσσουμε!Άκου, Σιώπα, Υπάκουσε!

Σύμφωνα με την Ανακοίνωση – Πρόσκληση Συμμετοχής στις Γ.Σ. της 31.3.2021 Όσοι επιθυμούν να είναι ομιλητές στην ΓΣ να ενημερώσουν την Γραμματεία του ΣΣΕΜ.

Η Ε.Α.Σ. Συνταξιούχων αποφάσισε μεν τη μη συμμετοχή της στη Γ.Σ., αλλά την κατ΄ εξαίρεση παρουσία και τοποθέτηση εκπροσώπου της! 

Στις 26.3.2021 ο Γιάννης Λάιος έστειλε μήνυμα στο ΣΣΕΜ δηλώνοντας ότι επιθυμεί να πάρει το λόγο ως ομιλητής στη Γ.Σ.!

Μέλος της Γραμματείας του ΣΣΕΜ, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της ΕΑΣ.Σ για να διευκρινίσει σε ποια συνέλευση θα πάρει το λόγο και σχετικά με το περιεχόμενο της ομιλίας του!!! 

Την 31.3.2021 ο Γ. Λάιος, ακολουθώντας τις οδηγίες του συλλόγου, συμμετείχε στην καταστατική Γ.Σ., περιμένοντας μάταια να του δοθεί ο λόγος, κάτι που δεν έγινε! Κατά την ολοκλήρωση της καταστατικής Γ.Σ., σημείωσε στο chat της εφαρμογής ότι αν και ζήτησε έγκαιρα το λόγο, δεν του δόθηκε η δυνατότητα να τοποθετηθεί και αποχώρησε!

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια πλέον της Τακτικής Γ.Σ. που ακολούθησε, κλήθηκε να μιλήσει! Επιπλέον, δέχθηκε και σχετικό τηλεφώνημα από μέλος του προεδρείου!

Είναι φανερό ότι το προεδρείο έχει την αντίληψη ότι αποφασίζει το ίδιο αποκλειστικά για το πότε και για ποιο λόγο μπορεί να μιλήσει κάποιος! Προηγήθηκε ο ουσιαστικός αποκλεισμός από τη δυνατότητα συμμετοχής σε δημόσιο διάλογο, εξαιτίας των μυστικών και αυθαίρετων μεθοδεύσεων του κατά τα άλλα, ανοιχτού διαλόγου τροποποίησης του Καταστατικού! 

Η υποκρισία στο μεγαλείο της!

Το προεδρείο της νέας αυταρχικής πορείας του ΣΣΕΜ αποτελεί ουσιαστικά, μία αδίστακτη σέκτα Ψευτών και Υποκριτών που διαχειρίζεται ιδιοκτησιακά και ανεξέλεγκτα τους (υλικούς και άυλους) συλλογικούς πόρους, υπονομεύοντας και πλήττοντας την αξιοπιστία του ΣΣΕΜ!

Η τροποποίηση Καταστατικού δεν είναι αυτοσκοπός, ούτε επιβάλλεται με αποφασίζουμε και διατάσσουμε!


Η Ε.Α.Σ. Συνταξιούχων επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα των μελών και των φίλων της, ώστε, σε κάθε περίπτωση, να διασφαλιστούν η νομιμότητα και η τήρηση του Καταστατικού!